ComKean præsenterer: YouTuber!

Alle børnene vil være det. Forældrene forstår det ikke. Men ComKean ER det. Han er YouTuber, og med flere end 200.000 abonnenter er han en af Danmarks største. Og nu kommer han rundt i hele landet med det største show, han nogensinde har lavet.

Dato
By

8. FEB

Odense

9. FEB

Ballerup

10. FEB

København

11. FEB

Vejle

12 FEB

Esbjerg

13 FEB

Sønderborg

14. FEB

Herning

15. FEB

Århus

16. FEB

Aalborg

21. FEB

Roskilde

22. FEB

Ishøj

23. FEB

Rødovre

2. MAR

Nyk. Falster

8. MAR

København

9. MAR

Horsens

14. MAR

Frederikshavn

15. MAR

Århus

22. MAR

Aabenraa

23. MAR

Thisted

28. MAR

Albertslund

29. MAR

Frederiksværk

30. MAR

Ringsted

4. APR

Randers

5. APR

Svendborg

12. APR

Viborg

13. APR

Struer

27. APR

Birkerød

4. MAJ

Næstved

11. MAJ

Bornholm

Om showet

Det er ikke nemt at være YouTuber i dag. For nogen prøver at slukke for YouTube – for evigt! Og ComKean mister alle sine abonnenter! Men måske kan publikum hjælpe med at redde ham. Og redde YouTube! Men hvad med forældrene? Hvem holder de med?!

”YouTuber” markerer ComKeans tredje one-man show og byder på noget for fans i alle aldre, inklusiv forældre – der med garanti også kommer til at få en fest. Dette show er en dynamisk fusion af gaming, teater og stand-up comedy, og garanterer en energisk og måske lettere støjende oplevelse, når ComKean indtager de danske scener!

ComKean siger selv om showet:

“Jeg glæder mig helt vildt! Alle børn vil være YouTubere i dag. Men hvad hvis YouTube i virkeligheden ikke var det, som vi troede? Måske skal vi stoppe det, før det er for sent!!
Jeg ser så meget frem til at tage på landevejen igen, og præsentere mit største show nogensinde for børn, unge, og deres forældre. Det her show bliver noget ud over det sædvanlige – det bliver sindssygt fedt!”

Showet inviterer publikum til at spille en aktiv rolle, hvor de måske endda kan hjælpe med at redde ComKean – og YouTube selv! Med masser af sjov, larm og interaktion er “YouTuber” designet til at være en oplevelse, hvor hele familien kan samles og nyde et show fyldt med underholdning! Tag en bror, søster, ven og måske en forælder med, når du skal se YouTuber med ComKean i 2025. YouTuber har premiere i vinterferien 2025 og kommer rundt i hele landet.

FAQ:

Hvilken aldersgruppe henvender showet sig til?
Alle, som er fan af ComKeans videoer. De fleste vil være mellem 7-13 år, og de fleste har en forælder eller 2 med.

Hvordan foregår et liveshow med ComKean?
Showet er en blanding af standup, teater og gaming, og målet er, at alle publikummer har det sjovt.

Hvor længe varer showet?
Ca. 75 minutter uden pause.

Kan man få en handicapledsager med?
Ja! Kontakt de enkelte spillesteder for mere information.